Concert Fito & Fitipaldis en València, 27/11/2010 Velòdrom Lluís Puig.

Ho ha tornat a aconseguir, portava temps sense escoltar cançons d'ells i després de gaudir una vegada mes d'un concert de la banda he tornat a enganxar-me als seus discs. Es el quart concert que veig, dos de la gira “por la boca vive el pez” i dos de l'actual gira, “antes de que cuente diez”. Amb un directe demolidor te'n adones que esta gent son en esencia musics de debò, porten molts anys d'ofici i de carretera, els agrada el que fan i ho transmeten al public.
Fito, malgrat el refredat que tenia, ho va donar tot, amb un sò mes rocker que als discs, però sense decebre a ningú, va obrir el concert amb el single que dona nom al ultim disc, continuà amb temes dels altres discs, “la casa por el tejado” “un buen castigo” (com m'agrada aquesta en directe!!) “corazón oxidado” “todos a cien” (tema de la cabra mecánica) “tarde o temprano” “abrazado a la tristeza” (duo de carlos raya i fito) la sempre contundent “medalla de cartón” així fins completar mes de dues hores de concert. Es cert que vaig trobar a faltar algun tema de platero com va fer en el concert de Mutxamel de esta gira on va tocar “al cantar” (pèls de punta!!) i temes dels dos primers discs, com per exemple “rojitas las orejas” “a la luna se le ve el ombligo” “trozos de cristal”... però en el fons em va agradar, no sempre te que tocar les mateixes cançons ni tenen que ser tots els concerts iguals. Vaig eixir mes que satisfet. A mes, en aquests darrers concerts la banda te un detall per de alguna forma unir al public dels seus concerts, demana al public en mitat del concert que la gent grave una salutació per a que la gent del pròxim concert la rebi, en valència ens van saludar la gent de Valladolid i la gent que hi érem a valència enviàvem una salutació al pròxim concert, la gent de Pamplona, em va parèixer un bonic gest.
Esta gira te el al·licient de vore a La Cabra Mecánica de teloners, ultima “gira” de la banda que s'acomiada dels escenaris. Es un luxe tindre'ls en la gira, sonen molt be i ells sòls ja omplen qualsevol sala de concerts, així que doble satisfacció.
En resum, una gran nit, dos bandes entregades i molt de rock & roll!!
vos deixe un enllaç del youtube de la canço "un buen castigo" gaudiu-la!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La banda sonora de la meua vida. Entrada 1- Les meues bases musicals

La banda sonora de la meua vida. Entrada 2 – L'actualitat